http://bedandbreakfast-aaloekke.dk/dk/ferienwohnung-fur-6-personen-in-funen/3

"Ferielejlighed for 6 personer på Fyn"

Totalt lækker ferielejlighed
for 6 personer på Fyn

Ny og lækker ferielejlighed 65 m2 for op til 6 personer - i 2 åbne plan - med eget bad, toilet og køkken. Stort køkken-alrum udrustet med komfur, microbølgeovn, køleskab, højstol til mindre barn, spisebord med plads til 6 personer og alt nødvendigt udstyr.

I ferielejlighedens stueplan, som er på ca. 40 m2, findes køkken-alrum med dejlig spiseplads for 6 personer og stue ud i ét. Desuden findes sofa, sofaborde, satellit TV, garderobeskab, reoler - og på sofaen mulighed for opredning af 2 senge med rigtig god sovekomfort. Lækkert badeværelse med bruseniche og toilet.

Lejligheden indeholder på første sal et stort soveværelse for 4 personer med en dobbeltseng på 160 cm x 200 cm og 2 enkeltsenge 90 x 200 cm. Desuden reol og sengeborde.

I prisen er sengetøj, håndklæder, viskestykker, karklude, gratis kaffe og the, gratis wifi samt køkkenrulle, toiletpapir og moms inklusiv.

Morgenmad er ikke inklusiv i prisen, men den kan tilkøbes som selvserveret morgenmad, der tilberedes i Bed and Breakfast´s fælleskøkken for 50 kr. pr. person.

  

Ferielejlighed på første sal soveværelse til 4 personer.jpg
Ferielejlighed, køkken og spiseplads.jpg
Hyggehjørne i ferielejlighed.jpg
Badeværelse i ferielejlighed.JPG
Åløkkegården logo 3.png

Bed and Breakfast - Aaløkke

Denmark - Dänemark

Åløkkegården | Åløkkevej 60 | 5800 Nyborg | +45 40 74 73 43 | lone@frostreklame.dk