"Ferielejlighed for 8 personer på Fyn"

Totalt lækker ferielejlighed
for 8 personer på Fyn

Ny og lækker ferielejlighed 90 m2 for op til 8 personer - i 2 åbne plan - med eget bad, toilet og køkken. Stort køkken-alrum udrustet med komfur, mikrobølgeovn, køleskab, højstol til mindre barn, spisebord med plads til 8 personer og alt nødvendigt udstyr.

I ferielejlighedens stueplan, som er på ca. 65 m2, findes køkken-alrum med dejlig spiseplads for 8 personer og stue ud i ét. Desuden findes sofaer, sofaborde, satellit TV, garderobeskab, reoler - og på sofaerne mulighed for opredning af 4 senge med rigtig god sovekomfort. Lækkert badeværelse med bruseniche og toilet. Desuden et stort soveværelse for 2 personer med en dobbeltseng på 180 cm x 200 cm og 2 lænestole med bord, skab og sengeborde.

Lejligheden indeholder på første sal et stort soveværelse for 4 personer med en dobbeltseng på 160 cm x 200 cm og 2 enkeltsenge 90 x 200 cm. Desuden reol og sengeborde.

I prisen er sengetøj, håndklæder, viskestykker, karklude, gratis kaffe og the, gratis wifi samt køkkenrulle, toiletpapir - 1 gang - og moms inklusiv.

Morgenmad er ikke inklusiv i prisen, men den kan tilkøbes som selvserveret morgenmad, der tilberedes i Bed and Breakfast´s fælleskøkken for 75 kr. pr. person per nat.

  

lejlighed_opholdsstue_2_1
lejlighed_vaerelse_oppe_1
lejlighed_koekken_2
lejlighed_vaerelse_nede_1
lejlighed_opholdsstue_1
lejlighed_koekken_3
lejlighed_badevaerelse
Åløkkegården logo 3.png

Bed and Breakfast - Aaløkke

Denmark - Dänemark

Åløkkegården | Åløkkevej 60 | 5800 Nyborg | +45 40 74 73 43 | lone@frostreklame.dk